Литургија 22.05.2016 во 10:30


Почитувани,

Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 22.05.2016 со почеток во 10:30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Со почит,

ЦУО при
Ц.О Св Архангел Мигаил и сите ангели
Лондон

Leave a comment