Daily Archives: 17th May 2016


Почитувани, Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 22.05.2016 со почеток во 10:30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, ЦУО при Ц.О Св Архангел Мигаил и сите ангели Лондон

Литургија 22.05.2016 во 10:30