Откажана литургија на 19.06.2016


Почитувани,

На наша општа жалост Ве известуваме дека од технички причини во храмот Св. Варнава нема да сме во можност да се одржи света Божествена литургија на 19.06.2016.

За сите итни потреби Ве молиме да се обратите за совет со емаил на fatherviktor@yahoo.co.uk или на тел. 07747 061 391

Следната Божествена литургија е планирана да се Богослужи на:

– 2.07.2016- Литлхамптон

– 3.07.2016- Лондон

Со почит,

Ц.У.О. при

Ц.О. Св. Архангел Михаил и сите свети Ангели

Лондон

Leave a comment