Daily Archives: 17th June 2016


Почитувани, На наша општа жалост Ве известуваме дека од технички причини во храмот Св. Варнава нема да сме во можност да се одржи света Божествена литургија на 19.06.2016. За сите итни потреби Ве молиме да се обратите за совет со емаил на fatherviktor@yahoo.co.uk или на тел. 07747 061 391 Следната […]

Откажана литургија на 19.06.2016