Daily Archives: 9th September 2016


Почитувани, По повод празникот Рождество на Пресвета Богородица – Мала Богородица ќе се Богослужи празнична Вечерна  Боголсужба на 20.09.2016 со почеток во 19.30ч [вечерна] во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1D 4AP Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, Ц.У.О при Ц.О Св. Архангел Михаил и сите свети […]

Литургија 20.09.2016