Литургија 20.09.2016


Почитувани,

По повод празникот Рождество на Пресвета Богородица – Мала Богородица ќе се Богослужи празнична Вечерна  Боголсужба на 20.09.2016 со почеток во 19.30ч [вечерна] во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1D 4AP Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Со почит,

Ц.У.О при
Ц.О Св. Архангел Михаил и сите свети Ангели
Лондон

Leave a comment