Литургија 23.10.2016


Почитувани,

Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 23.10.2016 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1 4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Со почит,

ЦУО при
Ц.О Св Архангел Мигаил и сите свети ангели
Лондон

Leave a comment