Littlehampton


Почитувани, Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 02.07.2016 (сабота) со почеток во 10.30 во храмот St. Caterine Church, 44 Beach Road, Littlehampton BN17 5JH Веднаш по завршувањето на литургијата ќе биде благословена трпеза на љубовта во хотелот „The Nelson” 61 Pier Road, Littlehampton BN17 5LP Во недела на 03.07.2016 […]

Литургија 02.07.2016 и 03.07.2016


Почитувани,   По повод празникот Св. првомаченик и архиѓакон Стефан на 9.01.16 со почеток во 10:30 ч во храмот St Catherine’s Church, 44 Beach Road, Littlehampton BN17 5 JH ќе се богослужи Света  божествена литургија. Со почит, Црковниот Одбор при Св.Архангел михаил и сите Ангели Лондон

Литургија Littlehampton 09.01.2016