Литургија 08.11.2015 – Митровден и Парастос


Почитувани,

По повод празникот Св.Димитриј Солунски –Митровден на 8.11.2015 во 10.30 ке се Богослужи Света Божествена литургија во храмот St Barnabas Chapel ,Manette Street,Soho.Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Веднаш по литургијата ке биде отслужен Парастос за покој на душите на починатите наши блиски роднини и пријатели (задушница).

Со почит,
Црковниот Управен Одбор Св. Архангел Михаил и сите свети ангели, Лондон

Leave a comment