Daily Archives: 9th July 2017


Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 16.07.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,  ЦУО при Ц.О. Св Архангел Мигаил и сите свети ангели Лондон

Ивестување за следната литургија Недела 16 Јули 2017 во 10:30