црква


rbg
> > > > > > Македонска православна црква во Лондон > > “Свети Архангел Михаил и сите Ангели” > > > Почитувани > > > Наредната света Божествена литургија по повод Прочка ќе се богослужи во недела на 18.02.2018 со почеток во 19:00 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 […]

Fwd: Наредната света Божествена литургија -недела 18.02.2018 во 19:00


rbg
Air Mail       Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел Михаил и сите Ангели“ Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 28.01.2018 со почеток во 11:00 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,Секретар – Македонска православна црква во Лондон“Свети Архангел […]

Fwd: Наредната света Божествена литургија-недела на 28.01.2018 во 11:00


bg_letter_right
Postcard       Македонска православна црква во Лондон     Почитувани По повод големиот христијански празник рождество христво Божиќ наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 07.01.2018 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. […]

Fwd: Божествена литургија недела на 07.01.2018 со почеток во 10.30rbg
Air Mail       Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел Михаил и сите Ангели“ Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 17.12.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, Секретар – Македонска православна […]

Наредната света Божествена литургија недела на 17.12.2017 во 10.30


bottom-2
Air Mail       Македонска православна црква во Лондон“Свети Архангел Михаил и сите Ангели” Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела 03.12.2017 во 11:00 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, Секретар – Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел […]

Fwd: Божествена литургија во недела 03.12.2017 во 11:00


rbg-1
Air Mail       Македонска православна црква во Лондон“Свети Архангел Михаил и сите Ангели” Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела 03.12.2017 во 11:00 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, Секретар – Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел […]

Fwd: Божествена литургија во недела 03.12.2017 во 11:00bottom
Air Mail       Македонска православна црква во Лондон“Свети Архангел Михаил и сите Ангели” Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела 03.12.2017 во 11:00 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, Секретар – Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел […]

Божествена литургија во недела 03.12.2017 во 10:30


Распоред на Богослуженија при МПЦО Св Архангел Михаил и сите свети Ангели. 3-12-17 во 11:00 часот Литургија – Храм на св Варнава, Сохо, Лондон 9-12-17 во 10:30 часот Литургија – Храм на Св Катерина Синајска, Литлхамптон 17-12-17 во 10:30 часот Литургија – Храм на Св Варнава, Сохо, Лондон 07-01-18 во […]

Распоред на Богослуженија


Почитувани   Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 19.11.2017 со почеток во 11:00 а потоа во вторник 21.11.2017 во 10:30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, Секретар – Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел Михаил […]

Божествена литургија во недела 19.11.2017 во 11:00, вторник 21.11.2017 во ...Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 24.09.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,  ЦУО при Ц.О. Св Архангел Мигаил и сите свети ангели Лондон

Ивестување за следната литургија Недела 24.09.2017 во 10:30