Литургија и годишно собрание на Црковниот одбор


Почитувани,

Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 07.02.16 со почеток во 10:30 во храмот St Barnabas Chapel, Manette Street W1D 4 AP , Soho.Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

По литургијата ќе биде благословена трпеза на љубовта а потоа во истите простории ќе се одржи годишното изборно собрание на кое ќе се избере нов Црковен одбор.

Се повикуваат сите редовни членови на нашата Црковна општина како и сите православни Христијани кои се заинтересирани да ја помагаат нашата мисија да земат учество и доколку сакаат да се пријават за избор во Црковниот управен одбор.

Со почит ,

ЦУО.Св Архангел Михаил и сите ангели

Лондон

Leave a comment