Литургија 25.10.2015


Почитувани,

Следната Божествена литургија ќе се Богослужи на 25.10.2015 со почеток во 10:30 часот во храмот

St Barnabas Chapel, Manette Street,W1D Soho

Најблиската метро станица е Tottenham Court Road

Со почит,

ЦУО,
Св. Архангел и Михаил и сите Свети Ангели
Лондон

Leave a comment