Литургија 02.07.2016 и 03.07.2016


Почитувани,

Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 02.07.2016 (сабота) со почеток во 10.30 во храмот St. Caterine Church, 44 Beach Road, Littlehampton BN17 5JH

Веднаш по завршувањето на литургијата ќе биде благословена трпеза на љубовта во хотелот „The Nelson” 61 Pier Road, Littlehampton BN17 5LP

Во недела на 03.07.2016 со почеток во 10.30 ќе се богослужи света Божествена литургија во храмот St. Barnabas Chapel, Manette  Street W1 4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Со почит,

Ц.У.О. при

Ц.О. Св. Архангел Михаил и сите свети  Ангели

Лондон

Leave a comment