Литургија 24.07.2016


Почитувани,
Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 24.07.2016 со почеток во 10:30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.
Со почит,
ЦУО при
Ц.О Св Архангел Мигаил и сите ангели
Лондон

Leave a comment