Hедела 10/09/17 – Божествена Литургија и молебен кон Св Фануриј


Почитувани

Во недела на 10/09/17 ќе биде  бигослужеана света Божествена Литургија и молебен кон Св Фануриј заштитникот на учениците за успешен старт на учебната година на најмладите.


Најблиска метро станица Tottenham Court Road.
Со почит, 

ЦУО при
Ц.О. Св Архангел Мигаил и сите свети ангели
Лондон

Leave a comment