Годишни собранија


Почитувани, Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 07.02.16 со почеток во 10:30 во храмот St Barnabas Chapel, Manette Street W1D 4 AP , Soho.Најблиска метро станица Tottenham Court Road. По литургијата ќе биде благословена трпеза на љубовта а потоа во истите простории ќе се одржи годишното изборно собрание […]

Литургија и годишно собрание на Црковниот одбор