Daily Archives: 23rd January 2018


rbg
Air Mail       Македонска православна црква во Лондон “Свети Архангел Михаил и сите Ангели“ Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 28.01.2018 со почеток во 11:00 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,Секретар – Македонска православна црква во Лондон“Свети Архангел […]

Fwd: Наредната света Божествена литургија-недела на 28.01.2018 во 11:00