Daily Archives: 3rd January 2018


bg_letter_right
Postcard       Македонска православна црква во Лондон     Почитувани По повод големиот христијански празник рождество христво Божиќ наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 07.01.2018 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. […]

Fwd: Божествена литургија недела на 07.01.2018 со почеток во 10.30