Daily Archives: 13th August 2017


Почитувани Наредната света Божествена литургија ќе се богослужи во недела на 27.08.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, 1 Greek Street W1 4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, ЦУО при Ц.О. Св Архангел Михаил и сите свети ангели Лондон

Ивестување за следната литургија Недела 28 август 2017 во 10:30