Daily Archives: 29th May 2017


Почитувани сограѓани, почитувани Македонци и верни чеда на македонската православна црква Со благослов на надлежниот Митрополит на Европската Епархија г.Пимен ние црковниот одбор на МОЦО Св. Архангел Михаил од Лондон, свикуваме вонредно изборно собрание на нашата црковна општина со единствена точка на дневен ред: Избор на нов Црковен управен одбор […]

Известување за вонредно изборно собрание