Daily Archives: 12th May 2017


Почитувани, По повод 6 Недела по Велигден – Недела на Самарјанката  ќе се богослужи света Божествена литургија на 21.05.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,  ЦУО при Ц.О Св Архангел Мигаил и сите свети ангели […]

Известување за следната литургија на 21.05.2017