Daily Archives: 1st May 2017


Почитувани, По повод празникот Св.вмч. Георгиј Победоносец- Ѓурѓовден   ќе се богослужи света Божествена литургија на 07.05.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,  ЦУО при Ц.О Св Архангел Мигаил и сите свети ангели Лондон

Известување за следната литургија на 07.05.2017