Daily Archives: 8th April 2017


Почитувани, Македонската Православна Црковна Општина Св.Архангел Михаил и сите Свети Ангели во Лондон, Вас, вашето семејство и пријатели Ве поканува да го прославиме заеднички најголемиот Христијански празник Воскресение Христово Велигден. Богослужбите за време на Велигденските празници ќе бидат Богослужени и оваа година во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street, Soho. […]

Известување за Восресение Христово-Велигден на 15.04.2017 и 16.04.2017