Daily Archives: 27th March 2017


Почитувани, Следната света Божествена литургија ќе се богослужи на 02.04.2017 со почеток во 10.30 во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1  4AP, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит,  ЦУО при Ц.О Св Архангел Мигаил и сите свети ангели Лондон

Известување за следната литургија на 02.04.2017