Daily Archives: 15th February 2017


Почитувани, Следната Божествена литургија ќе се Богослужи на 26.02.17 со почеток во 10:30 часот во храмот St Barnabas Chapel, Manette Street Soho. Најблиска метро станица е Tottenham Court Road. По завршување на литургијата ќе биде благословена трпеза на љубовта, а потоа во истите простории ќе се одржи редовно годишно собрание. […]

Известување за Годишно Собрание