Daily Archives: 30th October 2016


Почитувани, По повод празникот Св.Димитриј Солунски–Митровден на 06.11.2016 во 10.30 ке се Богослужи Света Божествена литургија во храмот St Barnabas Chapel, Manette Street, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. Со почит, ЦУО при Ц.О Св Архангел Михаил и сите свети ангели Лондон

Литургија 06 11 2016