Daily Archives: 23rd August 2016


Почитувани, По повод празникот Успение на Пресвета Богородица ќе се Богослижи Света Божествена Литургија на 28.08.2016 со почеток во 10.30ч во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street W1D 4AP Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road. По завршувањето на литургијата ќе биде богословена трпеза на љубовта. Ве покануваме Вас и Вашите […]

Литургија 28.08.2016