Распоред на Богослуженија


Распоред на Богослуженија при МПЦО Св Архангел Михаил и сите свети Ангели.

3-12-17 во 11:00 часот Литургија – Храм на св Варнава, Сохо, Лондон
9-12-17 во 10:30 часот Литургија – Храм на Св Катерина Синајска, Литлхамптон
17-12-17 во 10:30 часот Литургија – Храм на Св Варнава, Сохо, Лондон
07-01-18 во 10:30 часот Св Божиќна Литургија , Храм на Св Варнава , Сохо, Лондон

Leave a comment