Известување за следната литургија на 18.12.2016


Почитувани,

По повод празникот Св. Николај Мирликиски Чудотворец во недела на 18.12.2016 со почеток во 10.30ч ќе се Богослужи света Божествена литургија во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Со почит,

ЦУО при

Ц.О Св. Архангел Михаил и сите свети ангели

Лондон


Leave a comment