Известување за следната литургија на 04.12.2016


Почитувани,

По повод празникот Воведение на Пресвета Богородица-Пречиста следната Божествена литургија ќе се Богослужи на 04.12.2016 со почеток во 10.30ч во храмот St. Barnabas Chapel, Manette Street, Soho. Најблиска метро станица Tottenham Court Road.

Со почит,

Ц.У.О

Св. Архангел Михаил и сите свети Ангели

Лондон

Leave a comment